Grote dieren gesignaleerd op een kinderkamp in Westouter

Op een kinderkamp in Westouter, een dorp in de nabijheid van Ieper, zijn de afgelopen maand opvallend veel grote dieren gespot. Opmerkelijk was dat het geen bekende diersoort was maar veeleer onbekend maar zeer verschillend van elkaar. Een ding hadden ze wel gemeen, ze hadden vele poten die merkwaardig genoeg ook op menselijke voeten leek. Ze waren helemaal niet gewelddadig en konden zich met de kinderen goed vermaken.

Nadat we van de eerste verbazing waren bekomen ontdekten we snel dat het grote kartonnen dieren waren die door de kinderen zelf waren ontworpen.

Iedereen die graag eens wil uitpakken met dergelijke soorten dieren raden we aan bij de fietshandelaar grote dozen van fietsen op te halen. Laat verder de creativiteit van de kinderen maar los, stuur een beetje waar het gaat over de vorm en de grote, zodat de kinderen er daadwerkelijk in kunnen en zorg voor voldoende verf en versiering.

Dit was weer maar eens een actie van Art for All voor kansarme kinderen. De dag werd afgesloten met een optreden van onze clown Arthur.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *