Bestuursleden

Wim Engels – voorzitter en projectleider

Wim heeft de touwtjes in handen. Weet goed leiding te geven aan het bestuur en in projecten. Hij is alles wat de anderen niet zijn. Weet altijd een oplossing. Maakt de hele wereld uit niets en houdt daarna nog over. Kan geweldige feesten voorbereiden en banieren zwaaien. Een feest om mee te werken!


Valerie-Gemser

Sarah Opdekamp – secretaris

Als dochter van Guy en Loes groeide Sarah op met Art For All. Op haar 12de ging ze al mee op haar eerste project in Roemenië. Daar werd ze meteen verliefd. Op het land en op Art For All zelf. Na enkele jaren gewerkt te hebben met kinderen en jongeren, vertrok ze voor een periode van 2 jaar naar het land waar ze ooit
op haar eerste project ging. Nu wil ze zich verder inzetten voor Art For All.


Bram-de-Jong

Bram de Jong – penningmeester

Op Bram kan Art for All bouwen. Heerlijk dat hij heel goed en kundig het geld beheert. Hiermee staat of valt of Art for All opnieuw weer op project kan gaan. Hij is een rustpunt in de uitgelaten kunstenaars bende.


Wil van der Weele

Wil is initiatiefneemster, drijvende kracht achter Art for All en oud-voorzitter. Nog altijd onstuitbaar als het over haar “droom” gaat. Wil is professioneel kunstenaar: maakt prachtige schilderijen en exposeert haar werk regelmatig.


Guy-Opdekamp

Guy Opdekamp – projectleider

Guy is geweldig inventief tijdens de projecten en zeer enthousiast. Ook Guy weet hoe hij van iets kleins iets geweldigs kan maken. Guy is getrouwd met Loes. Zowel Guy als Loes werken in het dagelijks leven veel met kinderen.


Arthur Pirenne

Arthur is de clown van het gezelschap.  Hij heeft een groot hart voor kinderen en weet er in de meest moeilijke omstandigheden wel een vrolijke noot tegenaan te gooien. Naast clown is Arthur een gangmaker bij sport en spel en speelt hij accordeon, trompet en tamboerijn. Ook is hij inmiddels een niet onverdienstelijk amateur kunstschilder.Arthur werkt al 35 jaar professioneel als clown waarvan de laatste 21 jaar o.a. bij Stichting CliniClowns.