Bestuursleden en Projectleiders

Wim Engels – voorzitter en projectleider

Wim heeft de touwtjes in handen. Weet goed leiding te geven aan het bestuur en in projecten. Hij is alles wat de anderen niet zijn. Weet altijd een oplossing. Maakt de hele wereld uit niets en houdt daarna nog over. Kan geweldige feesten voorbereiden en banieren zwaaien. Een feest om mee te werken!


Valerie-Gemser

Valerie Gemser – secretaris

Op jonge leeftijd is Valerie al doordrenkt met de verhalen en beelden van Art for All. In dit verband niet verbazingwekkend dat ze zich wil gaan inzetten voor Art for All. Op eigen initiatief heeft ze projecten gedraaid in binnen- en buitenland. Ons bestuur wordt jong, want er zijn nog veel kinderen die ons nodig hebben. Met haar onstuitbaar enthousiasme in doen en denken zijn we blij haar aan boord te hebben.


Bram-de-Jong

Bram de Jong – penningmeester

Op Bram kan Art for All bouwen. Heerlijk dat hij heel goed en kundig het geld beheert. Hiermee staat of valt of Art for All opnieuw weer op project kan gaan. Hij is een rustpunt in de uitgelaten kunstenaars bende.


Wil van der Weele – bestuurslid

Wil is initiatiefneemster, drijvende kracht achter Art for All en oud-voorzitter. Nog altijd onstuitbaar als het over haar “droom” gaat. Wil is professioneel kunstenaar: maakt prachtige schilderijen en exposeert haar werk regelmatig.


Suzanne Visscher – bestuurslid en projectleider

Je kan het zo gek niet bedenken of Suzanne weet raad met alle vormen van troep. Zij is de optimale hergebruiker en dat komt goed van pas als je ergens zonder iets bent! Weet altijd wel materialen te vinden om er iets van te maken.
Suzanne maakt 3 – dimensionaal werk en exposeert regelmatig.
pieterensuzanne.nl


Jenny-Verplanke

Jenny Verplanke

Jenny pakt het groots aan met de kinderen en werkt de plannen vervolgens tot verrassende, steeds weer vernieuwende resultaten uit. De eindtentoonstelling is altijd prachtig. Ook legt ze de activiteiten op verrassende wijze op beeld vast. Haar video’s brengen de projecten tot leven. Samen met Wim vormt zij een leiderspaar.
Gerenommeerd schilder uit België die door haar professionele werk populair is. Jenny exposeert regelmatig.
Jenny is getrouwd met Wim Engels.
kunstklasse.eu


Pieter-van-Slooten

Pieter van Slooten

Projecten voor nieuwe doelgroepen worden met groot vertrouwen benaderd en uitgevoerd. Pieter is van veel markten thuis. Graag bezig in het atelier met hout en andere materialen. Zwaar en groot werk schuwt hij niet. Hij is getrouwd met Suzanne.

www.pieterensuzanne.nl


Guy-Opdekamp

Guy Opdekamp – projectleider

Guy is geweldig inventief tijdens de projecten en zeer enthousiast. Ook Guy weet hoe hij van iets kleins iets geweldigs kan maken. Guy is getrouwd met Loes. Zowel Guy als Loes werken in het dagelijks leven veel met kinderen.


Loes-Opdekamp

Loes Opdekamp – projectleider

Loes gooit zich altijd energiek tussen de kinderen en stort zich volledig op een project. Ze helpt bij de creatieve activiteiten en speelt graag met de kinderen. De kinderen genieten van haar spel en enthousiasme.
Loes is getrouwd met Guy.